entankebara.

Jag har en tanke som jag inte blir av med. Jag (liksom alla i "blogg"-världen) läser ju alla de stora bloggarna. Min tanke handlar om Alexandra Nilsson/Kissie (http://www.kissies.se/) och Hanna Widerstedt/Louis Vulgorette (widerstedtx.wordpress.com/). Bekanta namn?
 
Hur som helst. Alexandra blev känd som Kissie med allt vad hon innebar, och när det kändes (min åsikt) att det började gå för långt och blev för mycket, då. BAM!
-Hej mitt namn är Alexandra Nilsson och jag är inte samma person som Kissie. Jag är smart, jag är inte ytlig och jag är faktiskt riktigt snäll.
 
Hanna Widerstedt talade om män som köttbitar med utgångsdatum och ja... Jag fick aldrig kläm på henne då jag egentligen aldrig läste hennes blogg. Kikade in första gången igår, då. BAM!
-Hej mitt namn är Hanna Widerstedt och den ni lärt känna kallar jag för Louis Vulgorette och allt var en del i ett konstprojekt.
 
Jag har ingen uppfattning om vare sig Hanna eller Alexandra och egentligen har detta ingenting med dem personligen att göra. De har lyckats att på ett jävligt bra och effektivt sätt bli kända för att sedan skapa sig en stadig grund.
 
MEN. Tänk er en ung pojke i Österrike som inte hade det så lätt i skolan. Istället började han fantisera om att i framtiden bli konstnär. 1907 sökte han in på konstakademin i Wien men blev inte antagen.
Samma pojke blev senare känd som Adolf Hitler.
Och då, BAM!
-Hej mitt namn är Adolf och jag är egentligen inte den Adolf som ni känner. Allt ni har hört om mig hittils har vart en del av ett konstprojekt från min sida för att visa hur lätt människor låter sig påverkas av andra människor.
 


Kommentarer
Linda [fotoblogg]

Sv: tack! Skulle du kunna rösta på mig i denna tävling http://years.blogg.se/2012/october/finalister-rosta.html#comment (nr 4) Betyder mycket om du gör det och alla får en länk som tack :D

Svar: klart jag kan, och jag har gjort det också :) lycka till
Annisabina, 22 år.

2012-10-18 @ 18:27:18
URL: http://lindassphoto.blogg.se
Annika

Fin blogg :)

Svar: tack snälla du:)
Annisabina, 22 år.

2012-10-18 @ 19:55:31
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Tessans Bokblogg

HAHAHA, FY FAN VAD BRA!! =)

2012-10-19 @ 21:27:52
URL: http://tessansbokblogg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0